Menu
Your Cart
Am deschis cu prețuri de nerefuzat!

Despre noi


Vandieftin.ro este un magazin online de comercializare a unor produse diverse dar și servicii, creat și dezvoltat din dorința de a îmbunătăți comerțul online pe acest sector și de a le oferi clienților noștri o experiență online plăcută și eficientă. Ne-am propus să vindem de toate (produse și servicii) de la majoritatea producătorilor, importatorilor și revânzătorilor la un preț ieftin și accesibil și cu servicii auxiliare special concepute pentru client. Ușurința cu care puteți achiziționa produsele și serviciile noastre, diversitatea modalităților de plată și calitatea informațiilor prezentate pe site-ul www.vandieftin.ro, sunt elemente cheie ce garantează profesionalismul serviciilor noastre.

Vandieftin.ro înțelege nevoia unor servicii de calitate în domeniul comerțului online și în fiecare zi îmbunătățim continuu activitatea și servicile pe care vi le oferim. Lipsa experienței și a cunoștiințelor pe care o au unii utilizatori în alegerea și utilizarea produselor și serviciilor oferite de www.vandieftin.ro ne determină să folosim tehnici de vânzare care să atragă atenția. 

Servicii oferite:

  • gamă variată de produse și servicii
  • consultanță gratuită
  • consiliere specializată, asigurată de un personal foarte bine pregătit și instruit
  • servicii de transport gratuite
  • calitate ireprosabilă pentru toate produsele comercializate
  • servicii de garanție
  • termene de livrare foarte scurte
  • prețuri foarte competitive indiferent de anotimp
  • oferte promoționale pe tot parcursul anului


Societatea comercială  CREATIV INVEST S.R.L. inființată în 2004, este o societate comercială cu răspundere limitată și își desfășoară activitatea în conformitate cu legile române și cu prevederile acestui stat. Societatea comercială CREATIV INVEST S.R.L. are o durată de funcționare nelimitată, cu începere de la data înmatriculării ei la Registrul Comerțului, unde a fost înmatriculată sub nr. J17/703/2004. Codul Unic de Înregistrare al societății este RO 16416735, capitalul social este de 200.00 lei, iar sediul social se află în GALAȚI, Str. BLAJ, Nr. 7, Bl. C9, Ap. 23. Societatea comerciala CREATIV INVEST  S.R.L. are ca obiect principal de activitate comerț cu ridicata a altor bunuri de uz gospodăresc, conform codului CAEN 4649.

Politică Cookies
Acest site utilizează tehnologii cookies pentru o experiență mai bună pe site-ul nostru.