Menu
Your Cart
Am deschis cu prețuri de nerefuzat!

Imprimanta PANTUM M7300FDW

Imprimanta PANTUM M7300FDW
Nou Ofertă 2-3 Days
Imprimanta PANTUM M7300FDW

Print speed -33ppm (A4) / 35ppm,Duplex mode -Auto,Network - Yes ADF - Yes,FAX - Yes,Secure print - PIN MPS - included,Display touch - color

 Gama Pantum M7300, cu functii de imprimare, copiere, scanare si fax, viteza mare de imprimare si copiere, imprimare duplex automata si unitate de cilindru separata de cartus. Acestea pot servi drept unelte multifunctionale, ideale pentru o companie mare, in ascensiune.

Pantum este o companie internationala care dezvolta, produce si vinde imprimante laser si cartuse de toner. Imprimantele laser marca Pantum au la baza tehnologii avansate si sisteme complete de brevete auto-dezvoltate. Compania are misiunea de a oferi utilizatorilor solutii de imprimare fiabile, rentabile si ecologice. Imprimantele si consumabilele Pantum sunt concepute astfel incat sa iti ofere o experienta fara probleme. Nu se blocheaza, nu se strica si nu au caracteristici inutile.

Direct de la producatorul Pantum sunt disponibile atat cartuse standard, cat si cartuse economice sau kit-uri de reumplere a cartuselor astfel nu o sa fi nevoit sa cauti alte variante ”ieftine” de consumabile si nici nu pierzi garantia echipamentului.


  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • Cod produs: IPPM7300FDW
  • Greutate: 11.00kg
Vizualizări: 2201
1.379,21 Lei
Fără TVA: 1.159,00 Lei
Politică Cookies
Acest site utilizează tehnologii cookies pentru o experiență mai bună pe site-ul nostru.